dimecres, 2 de març del 2011

Dies 24 i 25: Descansar

Ja tenim bitllets per Hong Kong! Després de barallar-nos amb les pàgines web de companyies de baix cost xineses i veure com anaven despareixent els vols perquè estava tot venut o només quedava un tiquet disponible, hem aconseguit el vol pel 2 de març. Amb els bitllets ja a la mà, ens prenem la tarda de relax i decidim anar a donar una volta i passar-nos pel Decathlon, que també ha arribat a la majoria de grans ciutats xineses, igual que l'Ikea (i l'H&M, el Mango, el Zara ...).
L'endemà passegem pel mercat d'antiguitats de Chengdu, un racó tranquil i curiós al costat del riu, amb tot de parades de llibres, monedes, segells, joies, pedres, rellotges, pintures ... Per seguir amb el relax decidim anar a fer-nos un massatge medicinal (1 hora 40 yuans) que, de tant curatiu, ens produeix més dolor que relax. Acabem amb l'esquena i les cervicals ben adolorides, no crec que ho repetim ...
I a la nit sopar internacional a casa del Joan amb 5 catalans, 1 andalusa, 2 francesos, 1 kiwi (novazelandès), 3 xinesos, 1 xinesa-suïssa i 1 japonès. La nostra contribució és una truita de patates que acaba sent un remenat d'ous i patata. Per sort, queda dissimulada entre la varietat de menjar que hi ha a la taula. Coneixem estudiants de medicina tradicional xinesa, professors d'idiomes, una xinesa experta en balls llatins i la doble xinesa de la meva cosina Raquel!



1 comentari:

  1. ja m'agues agradat veure kom us feien el "massatge curatiu" XDD
    mooolta sort!!!

    ResponElimina