diumenge, 13 de març del 2011

Dia 39: Buscant les boles de drac

Avui els núvols kingtons ens han donat una treva i, tot i que no ha sortit el sol, hem pogut anar amb bicicleta pels voltants de Yangshuo. Hem pedalejat per carreteres, camins de terra i caminets plens de fang entre plantacions d'arròs a banda i banda del riu Yulong, camps i horts amb pagesos treballant i vaques pasturant i poblets de cases fetes amb maons grocs. Les hem buscat entre les muntanyes, però no hem trobat les boles de drac ...
Al vespre, partit de bàsquet amb els amics del Sam. Segons l'Arnau, els xinesos tenen un estil una mica ortopèdic a l'hora de jugar, però efectiu perquè les encistellen gairebé totes. L'han fet suar una estona ...

Travessant el pont del riu Yulong
Amb les muntanyes màgiques
Camps, horts i un poblet
Porta d'una caseta
Moon Hill
Els jugadors...
... i el partit. Tres puntos colega!

6 comentaris:

  1. Quin paissatge més xulo!
    són realment les muntanyes de songoku.
    1 mes i 14 dies ha aguantat l'Arnau sense fer un partit de bàsquet, tot un rècord! jejeje, i del barça i la play com porta el mono??
    qui va guanyar per cert??
    petonassos!

    ResponElimina
  2. Hola nois!
    Finalment avui m'he posat al dia de la vostra aventura. Quins records!!!
    La Xina és un país fantàstic ple de sorpreses i de xinesos!!! jajajajajja
    Ja veig que disfruteu el dia a dia, i prepareu-vos que això tot just acaba de començar.
    Espero no tardar un altre mes i mig a entrar al blog... tot dependrà de les migdiades del petit Jofre. ;)
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Bon dia Laureta des d'aquestes contrades! Moltes Felicitats i un peto ben gros de part de la teva familia. Que gaudeixis del teu dia de xocolata :)

    ResponElimina
  4. bon dia nebodeta preferida, que tinguis un Super aniversari envoltada de xinesos, una forta abraçada de les terres de LLeida.mil petons

    ResponElimina
  5. Eis parelleta...segueixo quan puc el blog, mare meuaaaa. Si et perds un dia...la de coses que passen i la d'enveja sana acumulada que portes. Com us va? a part d'estupendament, podrieu dir quelcom diferent? que bonic retrobar a gent d'Esparreguera, amics, coneguts i nous amics que aneu coneixent. Gaudiu de l'experiència dia a dia.
    Aprofito per a felicitar novament a la Laura, Arnau currat un bon regal ( no material, que aquests són els méeeeeeeeeees sentimentals i els que de debò recordes amb regust agradable.)
    mil peto nets i polits.

    ResponElimina
  6. Hola macos, això de buscar les boles de drac deu ser molt complicat. Heu buscat en el bloc? potser les tenen els vostres seguidors. Que tingueu sort!

    ResponElimina