dilluns, 4 d’abril del 2011

Dies 60 - 62: El cel està molt a prop, no?

Ja comencen a ser habituals els trajectes amb bus per carreteres poc asfaltades. Aquest cop però, per afegir-hi emoció, al costat dret hi teníem un precipici, a l’esquerre una muntanya pedregosa amb constants esllavissades i al mig nosaltres avançant a pas valent durant set hores. La recompensa es diu Lugu Hu, un imponent llac situat a 2.685 metres d’alçada rodejat de poblets mosu i temples tibetans.

Com que no tenim molt temps (ja sabem que sona estrany, però a vegades la ruta no la decideix un mateix sinó el visat) optem per rodejar amb bicicleta els 50 km del llac. Els núvols es reflecteixen a l’aigua i sembla que gairebé els puguem tocar amb els dits. –El cel està molt a prop, no?- Aquest comentari que pot semblar absurd, ens fa adonar que realment no és el cel que està més baix, sinó que som nosaltres que estem 2.000 m més amunt del que estàvem acostumats a casa nostra.   

El Lugu Hu semblava el lloc amb més calma del món fins que a les 11h de la nit, mentre mirem The last emperor estirats al llit, un ramat de xinesos han (l'ètnia majoritària de la Xina, que constitueix més del 90% de la població d'aquest país i gairebé el 20% de la població mundial) borratxos desembarca a l’hotel i, per equivocació, ens aporregen en tres ocasions la porta de l’habitació; a un d’ells fins i tot li hem de parar els peus perquè entrava directe cap al llit. Per rematar-ho, a les 7h del matí el pastor que els venia a recollir a tots amb el bus, i aquest ja no anava borratxo, ens desperta de nou a cops de porta i, malgrat els seus insistents “sorry, sorry”, no s’estalvia una bona bronca plena de mala llet matutina de la Laura.





PD: Intentarem no fer-nos pesats amb els trajectes i les carreteres, però és que cada desplaçament que fem ens sorprèn d'alguna manera diferent.

2 comentaris:

  1. Ja se sap la felicitat eterna no existeix, de tant en tant, alguna frustració va bé per recupera-la i gaudir-la de nou.
    Malgrat les interferències dels xinesos “urbanites”, veient les fotos la sensació és que es respira felicitat.

    ResponElimina
  2. mala llet de la Laura pel mati XDD (bronca en xino jajaja!!!)

    ResponElimina