dimecres, 9 de febrer del 2011

Dia 5: Matteo e Jessica

Hem trobat couchsurfers a Beijing! Durant dos dies estem a casa del Matteo i la Jessica, una parella de Sardenya molt maca, que ens fan sentir com si estiguessim a casa. Tots dos parlen xinès i passejant amb ells per la ciutat ens expliquen algunes curiositats. Com per exemple, que si volem un telèfon mòbil ens sortirà més car si el número té molts 8 i 9, que són els números de la sort a la Xina, i més barat si té 4 perquè en xinès sona semblant a mort.
L'endemà al vespre sopem a casa amb uns amics seus: l'Alessandro i la Selena d'Itàlia, i la Vanesa de Costa Rica. Demanem xino "take away" i de postres tastem un licor de formigues típic de Corea.
El millor però, ha estat poder esmorzar durant els dos dies llet (sense Cola-cao), cafè, croassants i galetes de xocolata. Sembla difícil poder-ho repetir...

PD: Gràcies a ells ja ens podem saltar la censura d'internet i accedir al Blog.

4 comentaris:

  1. nooooo, Laura, no pot ser que no t'hagis dut sobrets de cola-cao! jajaja, si necessites jo t'envio un paquetet i una canyeta!
    Veig que tot us va rebé! quina enveja.
    un petonàs ben graan pels dos

    ResponElimina
  2. http://www.nce.cat/modulos/disp_detall.php?cls=galeria_empresarial&id=14

    Us envio aquest enllaç per tal que podeu comprovar que el cola calo existeix a la xina dels xinesos...jejeje...estic pendent de vosaltres!!!...molts petonsssssssssss

    ResponElimina
  3. Avui al supermercat he trobat Cola-cao autèntic (amb caràcters xinesos però marca Cola-cao) :-) Ara està caríssim, així que de moment seguirem sobrevivint sense ell ... Si em fes molta falta ja us aviso ;-)

    ResponElimina