dijous, 3 de febrer del 2011

Dia 1: Un gran castell de focs

Feliç any nou! Hem arribat a la Xina just per la celebració de l'any nou xinès i Pekin ens ha rebut amb els carrers plens de fanalets vermells i olor de pólvora. Després d'un dia sencer dalt de l'avió (entre transfer i canvis d'horari) i una mica de jet lag, la primera nit serà difícil d'oblidar: des de la teulada del hostal hem pogut veure tota la ciutat il·luminada per milers (milions segons l'Arnau, i crec que s'hi acosta més) de castells de focs que sortien disparats de tots els racons de la ciutat. Benvinguts a l'Any del Conill, adéu any del Tigre!


PD Per problemes tècnics ( el govern xinès té bloquejades les xarxes socials i també el nostre bloc) no podrem actualitzar tan sovint com voldríem, però gràcies al nostre enllaç esparreguerí anirem donant senyals de vida.

PD2: Us passem un exemple del que hem vist aquesta nit. (Imagineu-vos això durant 4 o 5 hores!!!!!) http://www.youtube.com/watch?v=lqQFcfgWkh0

1 comentari:

  1. Cervesa “Tsingtao”, és la més antiga i famosa de Xina, la marca més exportada.
    S’elabora amb aigua de les fonts de les muntanyes de Lao Shan , conegudes per la seva absoluta puresa. Pel que fa al llúpol és el conreat en el país i també de molt alta qualitat. Refrescant i poc gasós ideal per a un menjar xinès, ja que no resta valor als sabors dels aliments ( Cerveseria Qingdao a Xian).
    Us ho diu un expert en cerveses que fa més de trenta anys que no en beu. 

    ResponElimina