dijous, 8 de setembre del 2011

Final de trajecte

El nostre últim destí ha estat Tailàndia. Primer, quatre dies de relax i platja a la bonica illa de Phi Phi, prenent el sol, fent snorkel, veient postes de sol des del cim més alt de la illa i banyant-nos a la famosa platja de Maya Bay, a la veïna illa de Kho Phi Phi Lee, la que surt a la pel·lícula The Beach. La platja és preciosa, però la peli l'ha fet tan famosa que, a no ser que hi vagis a les 7 del matí, està plena de turistes i vaixells.







I d'uns dies de sol esplèndid cap a les tardes grises i plujoses de Bangkok, on hem passat els últims dos dies. La ciutat és molt gran i no hem tingut temps de recórre-la tota, però sí que hem viscut el bullici de Kao San Road, on per 5 euros pots aconseguir un carnet de conduir, un de la CIA o un títol de graduat per la Universitat de Columbia; la majestuositat del Gran Palau, l'anar i venir de vaixells pel riu Chao Phraya i l'àmbient atapeït i comercial de China Town.
Tot i que els tailandesos acostumen a ser molt simpàtics, hem tingut la mala sort de topar-nos aquí amb algunes de les persones més desagradables de tot el viatge. Així que ens quedarà un record una mica agredolç del país, haurem de tornar-hi per canviar-lo!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada